Sist oppdatert: 12.09.2007 06:58

Hedalen damelag på kamp

INGUNN GRØNHAUG
 
 

Søndag 9. september satte sju spreke damer kursen for Varde idrettsplass for å kjempe for Hedalens ære. Faktisk var det meninga at vi skulle stille 5-er lag, men i løpet av fredag kveld og lørdag formiddag vokste laget med tre spillere. Utgangspunktet var da åtte spillere, men siden en spillere fikk trang til å hoppe hekk på lørdag kveld, ble vi bare sju spillere (hekkeløpet endte selvsagt i overtråkk)
 
Spillerne som treneren fikk verva i løpet av helga, var Sissel, Ingvild (som kom helt fra Troms) og Marita (som aldri i sitt liv har spilt en fotballkamp). De andre som var med var Ragnhild, Leikny, Guro og Anne Ingunn. Med dette laget med begrenset treningsgrunnlag hadde vi ikke store forhåpninger om verken poeng eller mål, men kravet var at alle skulle yte full innsats. Mottoet for dagen var: Det viktigste er ikke å vinne men å DELTA!
Alle spillerne hadde full innsats noe som virkelig betalte seg til slutt, da vi vant den siste kampen.
 
Kamp 1: Hedalen - Bruvoll
En forholdsvis jevn kamp der Bruvoll trakk det lengste strået, og vant 2-0. Her ble forøvrig Marita skada i kneet, men siden vi ikke hadde noen innbyttere måtte hun spille videre.
 
Kamp 2: Hedalen - Varde
Vi skåra først, rett etter avspark. Marita fikk ballen på foran mål og gjorde ingen feil, og satte den utagbart til side for keeper. Ikke verst til å være debutant og til og med skada! Selv om Hedalsdamene kjempa godt, ble nok Varde for gode og vant til slutt 7-1.
 
Kamp 3: Hedalen - Kastad
Siste mulighet for å få med seg poeng hjem. I denne kampen var alle bestemte på at dette skulle vi klare, og damene bretta opp armene. Dette ga virkelig resultater, da vi til slutt vant 2-1. Første målet til Hedalen var et nydelig slått frispark av Ragnhild der både Anne Ingunn og ballen gikk i mål etter duell med keeper. Dette tente virkelig hedalsdamene, og alle ga 110 % innsats for å vinne kampen. Ca. 10 minutter før slutt skåra Anne Ingunn på et langskudd.

Etter dette ble det mye press fra Kastad, men damene rei stormen av. Selv om det gikk utover både kne, legger og neser til Hedalsdamene, var dette kampen som ikke skulle tapes. Vi vant rett og slett på bedre innsats, da finspillet av naturlige årsaker ikke satt hele tiden.