Sist oppdatert: 24.04.2008 17:46

Cato og Rogaland Teater til Hedalen

ARNE HEIMESTØL
 

29. eller 30. mai kommer Rogaland Teater, der Cato Skimten Storengen er skuespiller, til Hedalen for å vise forestillingen "Om kjærlighet og hat". "Genialt! Hylende morsomt, dypt rørende, ellevilt, respektfullt og folkelig. Rogaland Teaters slagerparade er en total suksess, "skriver Rogalands Avis og gir forestillingen terningkast 6.

— Mange hedøler har vært innom Rogaland teater. Nå gleder jeg meg stort til å ta med en forestilling til Lokalet i Hedalen, sier Cato. Det er Hanne Tømta som har sydd sammen "Om kjærlighet og hat" til en konsertforestilling som varer i vel to timer.

Skuespillerne Marika Enstad og Cato Skimten Storengen har med seg pianist Knut Aabø og to teknikere. Hedalen ungdomslag stiller lokale og utstyr til å kjøre lyd og lys til disposisjon. Scenografi vil teateret ta med fra Stavanger.

— Vi vil legge vekt på at dette skal bli en like profesjonell forestilling som de vi nå gjennomfører her i byen, sier Cato.

  • Les mer om forestillingen her.

Rik på utfordringer

— Hvordan trives du som skuepiller? spør vi. — Dette yrket har jeg selv valgt, og jeg stortrives med det. Jeg kan ikke skryte over at det gjør meg materielt sett rik. Derimot blir jeg rik på utfordringer, og jeg liker å ha noe å strekke meg etter. Det opplever jeg i denne jobben. Hver åttende uke begynner vi på noe nytt. Et par uker etter hver premiere starter vi innøving av neste forestilling.

Billetter

Det er Hedalen ungdomslag som kommer til å selge billetter. Hedalen.no vil komme tilbake med mer informasjon når tidspunkt for forestillingen(e) er avklart.

Video

Vi har laget et videointervju med Cato.