Sist oppdatert: 17.08.2008 07:29

MAXI-turnering på Hamar

LEIKNY VIBEKE HARTVIGSEN
 

Helgen 9. og 10. august var det igjen duket for årets høydepunkt for mange av våre ivrige fotballspillere. Nemlig å reise til Hamar for å delta på Maxi-turnering der.

Dette er en turnering med kamper lørdag og søndag, og alle lag som deltar, får minst fire kamper. Det er stor stas å spille mot lag som Storhamar, Ham-kam og Raufoss.


Her er minigutt-laget til Begnadalen, minijenter, lillejenter og lillegutter samlet. Miniguttene fra Hedalen rakk ikke å være med på felles-bildet, for de skulle bade


En munter gjeng med minigutter. Disse gutta hadde en tøff helg med fire kamper og ingen innbyttere.


Minijentene i aksjon. Her tester de ny-draktene for første gang.


Lillejentene hadde nok det tøffeste programmet – med tre kamper lørdag og tre kamper søndag. Men det tok ikke knekken på disse jentene. Med fem seire og et knepent tap så fullførte de med 20 i stil..

Hedalen/Begnadalen stilte med lag i klassen Minijente, Lillejente og Lillegutt. I tillegg hadde Hedalen et miniguttlag og Begnadalen hadde et miniguttlag. De fleste av spillerne hadde med foreldre og søsken så vi var en stor gjeng på Hamar. Foruten fotballsparking så ble det også noe tid til bading, både i hotellet og i svømmehallen på Ankerskogen.


Lilleguttene mottar sin velfortjente medalje.