Sist oppdatert: 13.02.2008 10:37

Madshus skifestival 2008

JAN-ARILD HEGDAL

Madshus Skifestival blir arrangert i perioden 9. – 17. februar.I helgene deltok flere løpere fra Hedalen IL.

Madshussprinten lørdag 9.februar

Madhussprinten ble arrangert på Biri idrettsplass. Rennet var et rent spintrenn i fristil hvor løperne blir inndelt i heat, 4-6 deltakere i hvert heat alt etter deltakere i klassene. Alle fikk gå 3 heat hver.

I klasse gutter 12 deltok Edvart Myrvang Bakke. Edvart var med i en av de klassene hvor det deltok flest løpere (32). Han ble nummer 14 i sin klasse, etter å ha blitt nummer 2, 3 og 4 i sine heat.

I klasse jenter 13 år deltok både Hanne Bjørgan og Mona Ildko Hegdal. Hanne vant alle sine innledende heat og nådde superfinalen, hvor de 4 beste i hver klasse får gå. I superfinalen ble Hanne nummer 2, en kjempesterk prestasjon i konkurranse med alle de beste jentene i Oppland samt noen fra Hedmark. Mona ble nummer 7 i denne klassen.

I klasse gutter 16 år deltok Aleksander Hegdal. De eldste gikk en mye lenger løype som ikke minnet så mye om sprint løype. Aleksander ble nummer 13 i rennet.

Madshusrennet søndag 10.februar

Madshusrennet blir arrangert på Øverby Idrettsplass. Rennet gikk i klassisk med intervallstart.

I klasse gutter 9 år deltok Lars Martin Grøv. Lars Martin gikk en 1 km lang løype.

I klasse gutter 16 år deltok Anders Berg Stensrud. I denne klassen ble det gått 5 km. I den harde konkurransen med løpere fra Oppland samt noen enkelte løpere fra andre kanter av landet ble det en 8. plass på Anders.