Sist oppdatert: 24.02.2008 20:10

Setter du pris på Hedalen løypelag?

LINE WERMUNDSEN MORK
 

Det har vært mange blide ansikter å se i Hedalsfjella så langt i vinter, ikke minst i den første vinterferieuka som nettopp er tilbakelagt.  Ikke noe gleder oss mer enn masse folk ute på ski, det er definitivt den viktigste motivasjonsfaktoren for løypekjørerne og løypestyret.

 

Motivasjon er viktig, men vi er helt avhengige av økonomisk støtte. Løypemaskinen krever ubønnhørlig sitt av driftstoff, og løypekjørerne har så absolutt fortjent litt lønn for strevet.

 


 

I disse dager sender Sør-Valdres Utvikling ut sitt årlige brev med oppfordring om støtte til løypelagene.  Dette er en sentral utsendelse (som sparer oss for mye jobb), men pengene blir videresendt til oss lokalt.  Hver krone som kommer inn fra hytteeiere i vårt område tilfaller Hedalen Løypelag.

 

Beløpet som er foreslått er kr 500,- pr hytte/familie.  Det er imidlertid fullt mulig å endre dette.  Fem hundre kroner er det samme som prisen for et 2-dagers kort i Valdres Alpinsenter, kanskje noe å tenke på?  Det krever minst 10 timers innsats hver gang vi kjører opp løypenettet i Hedalen.

 

Bruk giroen dere har fått eller snart får tilsendt, eller sett pengene inn på løypelagets konto 6185 05 30490.  Denne kontoen kan også gjerne benyttes til tilfeldige bidrag – kanskje har også en fornøyd hyttegjest lyst til å bidra litt?