Sist oppdatert: 28.01.2008 10:33

Sør-Aurdalrennet 2.2.

JAN-ARILD HEGDAL
 

Hedalen IL kan sammen med med Bagn IL og Begna IL ønske velkommen til kretsrenn lørdag 2. Februar 2008. Det er nå 5. året Sør-Aurdalsrennet arrangeres. Tanken om at dette skal skulle bli en årlig tradisjon er nå en realitet, - annen hvert år i Hedalen og på Åsemyra.

Snøforholdene er veldig bra. Det meste av rennet foregår i lysløypa som har vært preparert og i bruk siden november. Rennet avvikles i en 2,5 km rundløype med innkorting til en 1,3 km sløyfe og 2 km sløyfe. Start og mål er på samme sted for alle klasser.

Ved at start og innkomst foregår rundt fotballbanen gir det en oversiktlig og publikumsvennlig stadion. Skolen tjener som rennkontor, kafeteria, dusj og garderobe.

Idtrettslagene i Sør-Aurdal samarbeider også om flere skiaktiviter. Foruten felles klubbrenn på Åsemyra, så er den årlige Valdresmesterskapet i stafett et tradisjonelt arrangement. Dette vil i år foregå  lørdag 8. mars, og så vel idrettslag som bedrifter kan stille lag.

Organisering av såvel Sør-Aurdalsrennet  lørdag, og Valdresstafetten i mars, er godt ivaretatt. Det er håp om rekorddeltagelse i begge renn. Det er i hvert fall ikke satt noen begrensninger oppad i antall påmeldinger.