Sist oppdatert: 28.01.2008 18:45

Bil i Sør-Aurdal

PRESSEMELDING
 

Hedalen Sveis & Rep og Multi Bil as har besluttet å gå sammen for dermed å kunne tilby et bedre og mer komplett bilanlegg i kommunen

 

Hedalen Sveis & Rep er et firma med historie 80 år tilbake, og er et kjent landemerke i Hedalen. Her vil vi fortsette med salg og service på småmotormaskiner, som gressklippere og motorsager, samt salg av olje, deler og rekvisita. Traktorer og landbruksredskap reparerer vi gjerne, og er det andre ting som skal sveises eller produseres i stål, kan det gjøres her. Bensin blir nå kun å fylle ved bruk av kort ute ved pumpene. 

 

Multi Bil as har siden 1986 drevet med reparasjon av skader på bilinteriør, samt oppretting og lakkering. De har lang erfaring med bilglassarbeid og kan også tilby et komplett bilpleieprogram. Multi Bil as har foruten verksted i Hedalen, en avdeling i Bærum.

 

Virksomhetene vil i første omgang drives som før, men etter hvert kommer tjenestetilbudet til å bli utvidet, og først ute er service og reparasjoner av airconditionanlegg. Mange har sikkert hørt om bakterier som florerer i slike anlegg, og det kan skape vond lukt og dårlig inneklima. Dette kan løses ved en skikkelig rens, og denne prosessen bør utføres hvert 2. år. Videre kan det forkomme systemsvikt eller lekkasjer som vil gi dårlig eller ingen virkning, og dette kan nå repareres ved Multi Bil as sitt verksted i Hedalen.

 

Eierforholdene i Multi Bil as blir også forandret. Nils Harald og Olav Kristian Huseby har vært eneste aksjonærer siden starten, men de får nå selskap av Svein Harald Lie, Per Olav Kjensrud og Svein Haugen. Til sammen har eierne 80 års fartstid fra bilbransjen, og de håper å få med seg flere fagfolk i fremtiden.