Sist oppdatert: 07.01.2008 19:14

Ny sjef i Hedda Hytter

 

Magne Omsrud har fra 1. januar begynt som daglig leder i hyttefabrikken Hedda Hytter AS i Hedalen. 37-åringen har overtatt roret etter Harald Arne Haugen som har styrt bedriften med sikker hånd helt fra starten for over 25 år siden.
 
- Jeg ser fram til å komme i gang og synes det blir spennende å utvikle bedriften videre, sier Magne Omsrud.
De siste åtte årene har han vært driftsleder i Hedda Hytter. Tidligere har han jobbet som byggesaksbehandler i Sør-Aurdal kommune og prosjektleder i to forskjellige byggefirmaer på Hønefoss og Skedsmo. Som forgjengeren sin Harald Arne Haugen er han tømmermester og har teknisk skole.


Når det blir ny sjef i en hyttefabrikk er naturlig at det blir symbolisert med overrekkelse av en hammer.
Harald Arne Haugen som har styrt Hedda Hytter i over 25 år gir hammeren til den nye daglige lederen Magne Omsrud.  

- Utfordringene står i kø, ikke minst i forhold til de nye energikravene som er kommet. Vi må gjøre om byggesystemet og produksjonen for å tilpasse oss kravene. Dette vil etter hvert medføre at staben må økes noe.

- Harald Arne Haugen er svært opptatt av at de ansatte skal ha det bra, og jeg vil jobbe videre med at Hedda fortsatt skal være kjent for sitt gode arbeidsmiljø, sier den nye daglige lederen.

Magne Omsrud overtar styringen i en suksessbedrift som har vokst sakte, men sikkert. Over tusen hytter er det blitt på vel 25 år. Med fabrikk i Hedalen, lisensproduksjon i Skjåk og Suldal og montørlag i tillegg - sysselsetter Hedda ca. 50 personer.

2007 var et nytt godt år for Hedda med en samlet omsetning på ca. 80 millioner kroner. Fabrikken i Hedalen har ordrereserver for et og et halvt år framover.

- Harald Arne Haugen synes han har hatt interessante og flotte år som leder siden starten i 1982. Han skal fortsette i bedriften og bl.a. jobbe med salg og skal videre ta seg av lisensfabrikkene i Skjåk og Suldal.

- Jeg har i mange år sagt at etter 25 år som daglig leder er det på tide å slippe til yngre krefter. Det har vært stort trøkk i alle år med mye jobbing og mye moro. Nå er det fint å slippe til en med nye tanker og vyer som kan føre Hedda Hytter trygt videre framover. Jeg vet at bedriften er i de beste hender med Magne Omsrud som sjef. Han er ønsket i jobben både av ansatte og ledelse.

Omsrud synes det er svært viktig å ha faste, gode arbeidsplasser i Hedalen, og er selv glad for å kunne jobbe i hjembygda.