Sist oppdatert: 12.07.2008 05:39

Vant drakter og fotballutstyr til
17 000 kroner

TEKST: ARNE HEIMESTØL
FOTO: ARNE G. PERLESTENBAKKEN
 

Minijentelaget til Hedalen og Begnadalen fikk for kort tid siden beskjed om at de hadde vunnet en nettkonkurranse der en skulle legge inn lagbilde sammen med heiarop. Denne uka kom premien, og her er heiaropet som ble stemt til topps:

 

HE/BE er best

Vi scorer mest

Ingen protest

1-2-3 nå får dere se!
 

Det var "Kinder" som stod bak konkurransen, og alle som ønsket det, kunne delta i avstemningen.
 


 

Påmelding og heiarop ble laget i midten av april, forteller Hege Hartvigsen. Da vi hadde ordnet dette, var det ikke mange dager igjen til fristen gikk ut, så vi regnet ikke med å vinne denne premien.  
 

 

Lenka til nettsiden ble lagt ut på forumet på Hedalen.no, og mange må tydeligvis ha stemt på småjentene fra Hedalen og Begnadalen.

 

Tidlig en søndag morgen sjekket en av jentene nettsiden der vinneren skulle offentliggjøres. Hun kunne gledesstrålende fortelle at minijentene våre hadde vunnet premien.
 

 

Etter en tid fikk jeg telefon fra "Kinder" om at jeg hadde glemt å legge inn gateadresse da jeg registrerte alle opplysninger om laget. Kontaktpersonen ble overrasket da jeg fortalte at vi ikke hadde noe slikt her, ler Hege.


Laget fikk brev i posten med beskjed om å sende inn liste med hvilken størrelse hver enkelt måtte ha. Dette ble ordnet, og forrige uke kom det fire store esker.

 

Premien består av:

 

16 trøyer, 16 shorts, 16 par strømper, 16 overtrekksdrakter, 16 sportsbager, 16 vannflasker, 16 vester, 12 markører, 1 keeperhansker og 10 fotballer.


Torsdag var det pølsefest med premieutdeling. Tidspunktet passet jentene godt, for snart er det Maxi-turnering på Hamar.

Hege minner oss på at det må rettes en spesiell takk til alle som deltok i avstemmingen!

  • Her er vinneren offentliggjort.