Sist oppdatert: 14.06.2008 08:16

Et levende nettsted

ARNE HEIMESTØL

I begynnelsen av november 2007 passerte telleren på Hedalen.no
1 000 000 oppslag etter 23. mai 2000. Etter dette har vi i snitt hatt 885 oppslag hver dag, og vi får mange gode tilbakemeldinger fra både hedøler, utflytta hedøler, hyttefolk og andre på det vi holder på med.

Noe av det som imponerer oss mest, er alle som leverer tekster, bilder eller tips. Dette har gjort at vi det siste året har hatt minst ett, og noen ganger flere, oppslag hver dag. Samtidig blir siden flittig brukt til både til bekjentgjørelser og annonsering, og bruken av aktivitetskalenderen øker.

Daglige oppdateringer, så sant dette er mulig, må til dersom nettavisa vår skal bli brukt. Like viktig er det at vi publiserer stoff som har interesse for målgruppene. Onsdagskommentarene er et eksempel på dette. Slike innspill er med på å sette dagsorden i bygda vår. Det har ikke vært vanskelig å rekruttere nye skribenter, og flere vil bli utfordret.

I jobben jeg har nå, er jeg en del ute og reiser. Stort sett har jeg tilgang til nettet der jeg oppholder meg. For leserne spiller det liten rolle hvor redaksjonen oppholder seg – bare nettstedet blir oppdatert. Det var spennende å sitte på et knøttlite hotellrom i London i januar og legge ut helt vanlige oppslag fra Hedalen. Skulle det skje at vi ikke får oppdatert startsiden en dag, så kan forumet overta.

Lørdag 14. juni kl. 16.00 er det årsmøte i Stiftelsen Hedalen.no på Hedalen barne- og ungdomsskole. Velkommen dit!