Sist oppdatert: 15.05.2008 06:50

Vi trenger hjelp

ELDOR BRÅTHEN
 

Temakvelden på Ildjarntunet kan ha vært en begynnelse på noe som kan gi bra resultater både for kirka og bygda hvis noen orker å følge opp, og det synes jeg Hedalen.no nå er i ferd med å gjøre på en meget verdifull måte. Jeg ser ikke for meg at vi i menighetsrådet kan klare å drive så god markedsføring som kirka vår fortjener, og markedsføring overfor turister er vel heller ikke per definisjon vår hovedoppgave.
 

Vi trenger hjelp, og den våger vi å be om nettopp fordi at god markedsføring av kirka, også bør være god markedsføring av Hedalen.  En felles forpliktelse har vi vel også, om man tenker på de betydelige midler samfunnet har brukt for å vedlikeholde og restaurere de kulturskatter vi har i eie?

 

Veien over Teinevassåsen blir forhåpentlig satt i stand og holdt åpen for allmennheten. Gjennom andelslaget ” Vegen Hedalen-Nesbyen BA”er det nå opprettet et fast samarbeid mellom Sør-Aurdal og Nes, og dette samarbeidet kan kanskje utvikles videre?

 

Tilbake til kirka. Kjenner jeg folk rett, ble det gjort et bra dugnadsarbeid torsdag kveld i tillegg til at gravene blir skikkelig stelt utover sommeren. Dessuten har vi fått en ny kirketjener som følger opp på samme måte som den forrige. Det er bra, for vi har virkelig noe å ta vare på og vise fram.