Sist oppdatert: 13.03.2008 06:55

Valdresmesterskap i skistafett

JAN-ARILD HEGDAL
 

Lørdag 8. mars ble Valdresmesterskapet i skistafett arrangert på Åsemyra. Arrangementet er et samarbeid mellom Bagn IL, Begna IL og Hedalen IL. Hovedoppgaven til Hedalen er å være ansvarlig for tidtakingen. Årets stafett hadde samlet 43 lag fra hele Valdres.

Hedalen stilte med to jentelag i den minste jenteklassen. På disse to lagene gikk, Olaug Myrvang Bakke, Ronja Nerbye Grønbeck, Tuva Auren, Malin Hartvigsen og Gunhild Myrvang Bakke. Jentene gikk en runde hver i den 1,2 km lange løypa som ble benyttet av alle klassene.

Hedalen IL stilte også lag i dameklassen. Laget som bestod av Anny Bakke Perlestenbakken, Anne Fossholt og Anne Ingunn Grønhaug, gikk inn til en 2. plass, og damene fikk dermed medalje med seg hjem. De gikk to runder.

I år var herreklassen større og hardere enn på flere år. Hedalen IL stilte med et ungt lag, laget bestod av Anders Berg Stensrud, Kristian Nordby og Petter Grønbeck. Herrene gikk 4 runder, dette gjorde at det ble publikumsvennlig og spennende å følge stafetten fra start til mål. Hedalslaget klarte ikke helt å hamle opp med ”gamlekara” og endte på 5. plass.