Sist oppdatert: 22.11.2008 07:27

Idrettsprisen til Lene Moen

ORDFØRER KÅRE HELLAND
 

Som ordfører er jobbene varierte fra harde brev og telefoner om trugsmål, mye reiser til koselige festkvelder som dette med begeistring og belønning.  Det er andre året som idrettsprisen  blir utdelt på kulturkvelden.
 

 

Fra idrettsrådet sies det at vedkommende oppfyller idrettsrådets statutter for tildeling av idrettsprisen hvor det legges vekt på hennes allsidighet, treningsiver og aktiv innen flere områder som fotball, skihopper og løping.

 

Som alle fikk med seg, er det en hun og det sies videre fra idrettsrådet at hun utmerker seg med et stort fotballtalent og er aktiv i klubben og utmerker seg med spill på Indre Østland fotballkrets sitt kretslag.

 

Jenta er også unik ved at hun har vist interesse for skihopping som hun startet med allerede som 8 åring. Hun har hoppet i alle bakkene på Bagn, med unntak av 60 meteren. Hun har deltatt i kretsrenn, både på Bagn og andre steder i kretsen. Hun sier selv at det blir som regel hopping 2 ganger i uken. I høst var hun og trente hopp i Vikersund på plast.

 

Nå er jeg så heldig at jeg kjenner denne jenta godt. Jeg også sett andre resultater av henne. Noen turer til Oslo, Biri, Drammen og Tønsberg har det blitt sammen med henne.

Det er travsport jeg sikter til og hun var oppasser og litt trener for en av hestene mine og hun har nok en stor del av æren for at Pegasus er en snill og omgjengelig hest.

Hun er tøff, iherdig, pålitelig og ikke minst ei særdeles flott jente.

Jeg er helt sikker på at hun vil nå sine mål.

 

Det er mang en talentfull ungdom som gir seg med idrett i 14-15 års alderen  men jeg håper at gjennom denne prisen kan oppmuntre noe til at denne 15 år gamle jenta forsetter og stadig setter seg nye mål. Jeg er stolt over at vi har slik ungdom som denne prisvinneren representerer. Sør-Aurdal trenger deg.

 

Det er meg en stor ære å få dele ut årets idrettspris til en så talentfull og flott kandidat. Håper vi hører mye fra henne og om henne i fremtiden.

 

Så…………..Idrettsråde har i møte den 29.oktober 2008, vedtatt å innstille Lene Moen fra Bagn til  Idrettsprisen for 2008.

Vil be pris vinneren å komme opp.