Sist oppdatert: 21.10.2008 17:24

Fotballavslutning

TONE KJENSRUD
 
På søndag samlet vi for første gang alle spillere i aldersbestemte grupper i Hedalen og i Begnadalen til avslutning av fotballsesongen. Nytt av året var  muligheten til å ta minimerket og ferdighetsmerket for juniorer. Dette var svært populært
 

Dommere i Hedalen

Knøtter i Hedalen

Lillegutter Hedalen - Begnadalen

Hele uka har det stått oppstilt kjegler på grasbanen, slik at spillerne har fått mulighet til å øve. Knøtter og minigutter/jenter måtte gjennom to stasjoner der de skulle føre ballen i en kronglete løype mellom kjeglene.

Lillegutter/jenter og smågutter/jenter måtte gjennom sju ulike stasjoner; triksing med ball, mottak - pasning, føring - dribling, heading, lang pasning, mottak - skudd og føring skudd. Merket er delt inn i 5 ulike valører; blått, rødt, bronse, sølv og gull. Over 30 spillere holdt på i 3 timer med de ulike øvelsene. 


Lillejenter i Hedalen og Begnadalen


Minijenter i Hedalen


Minigutter i Begnadalen

Øvelsene er teknisk vanskelige og alle måtte jobbe godt for å klare de ulike utfordringene på hver øvelse. Dette var så vellykket at vi allerede har bestemt oss for å gjenta det samme neste år. Vi oppfordrer derfor alle spillere og trenere til å øve teknikk gjennom hele sesongen!


Smågutter Hedalen-Begnadalen-Bagn

 
Dagen ble avsluttet med premiering av spillere og dommere som har vært aktive denne forballsesongen. Alle lag har deltatt i aldersbestemte serier, og i tillegg har de fleste av lagene også spilt på Valdres-NOR Cup på Fagernes og på Maxi-turneringa på Hamar. Ekstra artig er det med årets samarbeidslag mellom Hedalen - Begnadalen og Bagn.
 


Småjenter Hedalen

Denne sesongen ble de avdelingsvinnere både i 11-er (2. divisjon Oppland) og 7-er (avd. Valdres) fotball. I tillegg ble de kretsmestere i Indre Østland i aldersgruppen 13-14 år. De forbedret også sine prestasjoner i Norway Cup og kom videre til B sluttspill der de vant en kamp og tapte en! Gratulerer til dere og GRATULERER TIL ALLE SPILLERE OG TRENERE/LAGLEDERE PÅ ALLE LAG FOR EN ARTIG OG VEL GJENNOMFØRT SESONG!!!