Sist oppdatert: 05.09.2008 06:27

Den store ryddekvelden

ARNE HEIMESTØL
  Godt og vel 40 personer møtte til dugnad da HIL skulle rydde og pynte til 100-årsfeiringa. Lyden fra motorsager, beitepussere, traktorer og ryddesager vitnet om stor aktivitet. Mange bidro også med å lempe busker og kvister, og nå begynner det å se riktig bra ut i de ulike anleggene.

Hoppbakken har fått en mer moderne profil. I tillegg er det tilrettelagt for en tredje hoppbakke – en liten bakke uten stillas – for de aller minste. Der skal grunnlaget for de framtidige skihoppere legges.

Det foregår en del gravearbeid, blant annet i lysløypa. Den skarpe svingen ved lavvoen får en bedre profil, og smale partier i løypa vil bli utvida. Samtidig er det foretatt drenering ved fotballbanen. Kiosken skal flyttes ned til skøytebanen/grasbanen. Der skal den tjene som varmestue og kiosk. Det er nemlig her det meste av aktiviteten i anleggene skjer.

Lørdag 13. september er det fest på skolen. Denne kvelden er mest for de voksne. Dagen etter er det idrettsdag for hele familien.

Neste helg gir Helge Nordby fra seg lederansvaret til Tone Kjensrud. Han blir sittende i styret fram til neste årsmøte. – Jeg har fått øvd meg på å kommandere og organisere, sier Tone. Det må til i et så stort lag.