Sist oppdatert: 18.04.2009 22:23

Gavedryss fra Lions Club Vassfaret

OLE GJERDALEN
  Lions Club Vassfaret har i den senere tid tatt på seg spanderbuskene og delt ut pengegaver til gode formål i nærmiljøet.

På Hedalsheimen har klubben kjøpt inn og montert en 42 tommer flatskjerm-TV, en svært kjærkommen gave ettersom den gamle var liten og dårlig og lite egnet i en større forsamling.
I tillegg har klubben overrakt 5000 kr til Hedalen musikkorps.
Vassfarklubben har medlemmer i Begnadalen og Nes i Ådal også, og her kan Begnadalen idrettslag og Nes sti- og løypeforening vente seg en gave i nær framtid.

- Lionsklubben henter mange av sine inntekter ved salg av kornband, kalendere, julelodder, ved og tulipaner til folk i nabolaget, og da er det godt for oss å kunne gi noe tilbake, både til den yngre generasjon og ikke minst til de eldre, forteller presidenten i i Lions Club Vassfaret, Nils Emil Sætrang, som opplyser at de to førstkommende helgene vil distriktets lionsmedlemmer være på farten med Røde Fjær-aksjon og salg av tulipaner. Og da får vi håpe at bygdefolket vil ta godt i mot oss, avslutter Sætrang.Denne store flatskjerm-TV- en er ei flott gave, sier beboerne ved Hedalsheimen, Ingrid Kulterud og Erik Fekjær, og ber presidenten i lionsklubben, Nils Emil Sætrang, ta med en stor takk til sine medlemmer.Presidenten i Lions Club Vassfaret, Nils Emil Sætrang, overrekker en pengegave på 5000 kr til formannen i Hedalen musikkorps, Arnstein Kjensrud, under musikkorpsets show-konsert i Hedalen i påska.