Sist oppdatert: 06.08.2009 14:59

Konsert

ELDOR BRÅTHEN
  Takk for sist, og vel møtt til ny konsertbegivenhet i Hedalen stavkirke! Kirkekonserten med Ragnhild og Eldbjørg Hemsing + gruppa Kvarts ble akkurat den begivenheten vi håpet på.


Les mer her.

Forventningene var store, kirka var fullsatt, og musikerne innfridde. Å stå i døra og nekte folk adgang er ikke det morsomste man gjør, men de nye brannforskriftene våre er klare. Maks antall personer er 200 nede i kirka og 10 på galleriet. Løse krakker i midtgangen tillates ikke, men vær så snill, ikke ta dette som en oppfordring om å bli heime!

12.august, kl. 19.00 samles vi til ny konsert. ”Tjære være treklang” er intet mindre enn en av Rikskonsertenes hovedsatsinger i kulturminneåret 2009. Turneen startet i Rødven stavkirke i Romsdal 18.juli, og alt tyder på at dette blir i aller høyeste grad både spennende og hørbart. ”Rikskonsertene er stolt av å feire Kulturminneåret 2009 med et bestillingsverk. skrevet spesielt for de vakre stavkirkene våre,” leser vi i forhåndsomtalen., og vi bør møte opp, stolte og glade over at bygda vår er gitt mulighet til å være stoppested.

Turid Auren Klemmetsrud tar i mot forhåndsbestillinger på telefon 91131893 og e-post taklemmetsrud@saurdal-regnskap.no.

Billetter som er til overs, selges ved inngangen, og vi ber om at forhåndsbestilte billetter hentes senest 20 min. før konserten begynner. (Til Hemsingkonserten var det ca. 150 forhåndsbestillinger.)