Sist oppdatert: 09.06.2009 21:13

Fotball, sol og sommer!

TEKST: MIRIAM HAUGEN
FOTO: ELLEN SKRINDE ØVERBY OG LENA KJENSRUD
 

30 jenter fra Hedalen og Begnadalen var lørdag 6. Juni på Leira Idrettsplass og sparket fotball i ”Jentecup i Valdres”. Cupen arrangeres av Aurdal/Leira fotballklubb som ønsker å slå et slag for jentefotballen i Valdres. Fotball, smilende jenter og strålende sol gjorde dette til en flott dag!
 


Hedalen/Begnadalen stilte med to minijentelag, to lillejentelag og ett småjentelag – og mange ivrige foreldre på sidelinja.

Etter 6 – 0 seier mot hjemmelaget Aurdal/Leira og uavgjort mot FK Vang, gikk småjentene direkte til finalen. Den vant de suverent 6-3 i ny kamp mot FK Vang. Jublende kunne spillerne ta med lagpokalen hjem.
 

I mini og lillejente spilte alle lag 4 -5 kamper a 12 minutter – Sentringer, redninger, innkast og skudd ble det mange av og resulterte i seiere, tap og uavgjort i skjønn forening. Ut fra smil og latter gjennom dagen, kan vi slå fast at alle hadde det moro. Pulsen på sidelinja var også høy og det ble nok såre stemmebånd på noen foreldre. Premieutdelingen avsluttet en flott dag for store og små.

 

Jentecupen er ny av året og vi håper at dette er den første av mange.