Sist oppdatert: 19.05.2009 17:29

Sett av 9. august!
Vamp i Valdres

SONJA H. BORDEWICH
 

I mangel av stort nok konsertlokale, har det vært få konserter med veletablerte og kjente band  i Sør-Aurdal. Begnadalen Bygdeutvalgs prosjektgruppe ser ingen begrensning i å arrangere stor konsert, tvert imot, heller en spennende mulighet.

 

Vi åpner naturen vår og skaper vårt eget skogsamfi. En ekstrem porsjon frivillig innsats, gode venner og sunt bondevett tas i bruk når prosjektgruppen får VAMP til Valdres.

Publikum kan få seg litt av en opplevelseshelg. Helgen kan man spekke med opplevelser som tilfredsstiller alle Valdres-sansene. Sol av Isfolket, utendørs Spel på Valdres Folkemuseum fredag, fjelltur eller sykkeltur på lørdag og sist med ikke minst VAMP-konsert i skogsamfi på søndag. Mer total opplevelse av Valdres natur og kultur kan en vel ikke ønske seg?

 

VAMP kommer til Valdres 9. august 2009 kl. 18.00.

 

VAMP er på norgesturné med sitt siste album "St.Mandag", og stopper i Valdres for å dele deres fantastiske musikkglede med oss. Det blir utekonsert i skogsamfiet på Nord-Garthus Gård ved Begna elv, Begnadalen i Sør-Aurdal, Valdres. Her blir det mulig å kjøpe grillmat og samtidig la seg begeistre av en eventyrlig musikkopplevelse. Inngang åpner kl. 16. Konserten starter kl.1800. Hele familien er velkommen. Musikken passer ypperlig for liten og stor!

 

Les VAMPs konsertanmeldelser på www.vamp.no