Sist oppdatert: 19.10.2009 06:06

Begnadalen/Hedalen til KM-finale

JAN-ARILD HEGDAL
 

Søndag 18. oktober reiste småjentelaget Begnadalen/Hedalen til Lena for å spille KM-sluttspill. I innledende pulje var Fluberg første motstander, denne kampen ble vunnet 4-2.

 

Neste motstander skulle vært Koppang, men laget møtte ikke. Kretsen beste da at Begnadalen/Hedalen skulle spille enda en kamp mot Fluberg, slik at det beste laget i disse 2 kampene gikk til finalen. Kamp nummer 2 mot Fluberg ble vunnet med 4-3 og jentene var kvalifisert for finalen.

 

Finale motstander var et samarbeidslag som kaller seg Kjellmyra2/Flisa/Åsa/Hof. Dette laget hadde i innledende pulje slått Slidre/Røn og Lom/Sjåk. Kjellmyra2/Flisa/Åsa/Hof var nok et hakk bedre enn våre jenter i finalen. Men jentene kjempet godt og holdt nullen til det var 5 minutter igjen av kampen. Det ble tilslutt 0-2 tap.

 

Bare å komme til finalen i et KM-sluttspill er en kjempestor prestasjon etter en lang sesong. En sesong som har gitt finale i Dnb-Nor cup, 1.plass i jentecupen i Valdres, bronse medalje i Norway Cup, avdelingsvinner i Valdres serien både vår og høst samt finale i KM-sluttspillet.
 


Fra Norway cup sist sommer