Sist oppdatert: 14.04.2010 21:44

DnB NOR-CUP 2010

NINA H. GRØV
 

Her følger referat fra noen av kampene som ble spilt i DnB NOR-CUP i Valdreshallen i tidsrommet 6.-11. april.
 

Fredag kveld spilte lilleguttlaget til Hedalen IL sine kamper.

I første kamp møtte de ØSIL/ROGNE 4. Det virket som Valdreshallen ble i største laget for guttene og de måtte se seg slått 2-0 av guttene fra ØSIL/ROGNE.
 

I andre kampen denne kvelden var det FK VANG NORD som stod for tur. Her kjempet guttene våre veldig bra og Tobias Hauglien scoret lagets første mål. Halvor K. Grønhaug fulgte opp og la på til   2-0, som ble kampens resultat.
 

Siste kampen endte med tap 2-0 mot FAGERNES 1. Her må nok laglederne ta på seg skylden for et av målene, da det ble noe kluss i innbyttingen av spillerne.
 

Alt i alt var både guttene, treneren, lagledere og foreldre godt fornøyd med innsatsen. Laget hadde på forhånd bestemt seg for å ha det gøy med å spille fotball og prøve å gjøre så godt de kunne.
 

 

De som var med på Lilleguttlaget til Hedalen IL var: Erik, Marius, Anders, Guttorm, Alexander, Tobias, Lars Martin, Halvor, Sondre, Magnus, Sindre og Torolv. 

 

 

De som spilte på knøttelaget til Hedalen 2 var: Sara, Gjertrud, Anne Marte, Simon, Mikkel og Magnus.

Siden de bare var seks spillere, så fikk alle spille tre hele kamper. Noe variasjon ble det om hvem som skulle stå i mål, og vi fikk se tre store keepertalenter. Etter kampene fant knøttene ut at det var de som hadde stått i mål som også hadde scoret mål.
 

Kampresultatene ble slik: I kampen mot SLIDRE FK 2  ble det uavgjort 1-1 her var det Simon som scoret mål. Andre kampen vant knøttene 1-0 mot ETNEDAL 2  i denne kampen scoret Mikkel. Siste kampen endte uavgjort 1-1 mot BAGN 2 og nå var det Sara sin tur til å score mål.

Ellers ble tiden i mellom kampene og premieutdelingen benyttet i kiosken og ute i det flotte været.