Sist oppdatert: 25.08.2010 06:32

Gult kurs på Toneheim

RUTH HEIDI GRØNBECK
 

3. -7. august var Ronja på gult kurs på Tonheim folkehøgskole på Hamar. Det var 64 forventningsfulle barn som møtte opp; Ronja var den eneste fra Sør-Aurdal.

 

Dagene ble brukt til gruppeøvelser. Her var det korøvinger, kornett, rytme og samspill med andre. Kveldene gikk med til sosialt samvær, fotball, orientering, bordtennis, biljard og kortspill.
 

Fredag kveld var det huskonsert der foreldrene og bekjente kunne komme og høre og se sine håpefulle fremføre et musikkstykke alene eller i gruppe.

Ronja var en av flere som sang. Lørdag var det avslutningskonsert som ble åpnet med trommer og diverse andre rytmeinstrumenter. Det var utrolig flott å høre på!

 

Så var det korsang med 64 barn –  var en fantastisk opplevelse. Etterpå  var det enkeltfremføringer eller to i lag som spilte diverse musikkstykker.

Til slutt kom alle barna inn og fremførte det de hadde lært som gruppe, og jeg må bare si at det er utrolig hva de har klart å lære der på de få dagene. Ronja trivdes veldig bra og vil gjerne tilbake neste år – selv om hun kom alene, men så var det jo 63 andre barn der å bli kjent med.