Sist oppdatert: 02.12.2010 19:19

Salg av juleprodukter

OLE GJERDALEN
 

Kommende helg braker det løs igjen. Da vil medlemmer i Lions Club Vassfaret være å finne ved nærbutikkene i distriktet med salg av kornband, Vassfarkalenderen og skrapelodd. I tillegg har de også med seg et restparti av de populære Vassfarkrusene med meget stor samlerverdi.

Kalenderen kan også kjøpes inne hos en del butikker i nærmiljøet samt bokhandelen i Hønefoss. Det vil også være salg neste helg. De som innen den tid ikke har skaffet seg disse produktene har nok en mulighet ved direkte henvendelse til klubbens medlemmer, forutsatt at beholdningen strekker til, opplyser klubbens president Torbjørn Albertsen.

Kalenderkomiteen har som vanlig gjort grundige forberedelser for å finne frem til interessante bilder med historisk sus. Og på forsida finner vi også i år bilde av alle sjetteklassingene i Sør-Aurdal og på Nes på sin årlige sommertur gjennom Vassfaret.

Ved siden av salg av bjørkeved er disse produktene klubbens viktigste inntektskilder. Det er viktig å merke seg at lionsklubbene kanaliserer alle sine salgsinntekter til humanitære formål, slik også med Vassfarklubben.
Vi har de siste årene bl.a. bevilget et stort antall tusen kroner til lokale tiltak i Hedalen, Begnadalen og Nes, avslutter Albertsen, som synes bygdefolket har vært veldig flinke til å slutte opp om klubbens salg av juleprodukter hvert år.


President i Lions Club Vassfaret,Torbjørn Albertsen flankert av Gudbrand Brekke t.v. og Erland Strømmen er klar for salg av kornband, julelodder og Vassfarkalenderen.