Sist oppdatert: 17.02.2010 06:49

Strålende Hedals-innsats i Vikersund hoppvestival

LEIKNY VIBEKE HARTVIGSEN
  Vikersund hoppfestival gikk av stabelen 14. februar 2010 med 144 påmeldte deltagere i 4 forskjellige hoppbakker. Hedalen IL hadde med utøvere i alle bakkestørrelsene.

Først ut var Markus og Simon som hoppet i K750 cm. De hoppet 400, 500 og 550 cm, noe de var strålende fornøyd med. Her var det flere nye personlige rekorder.

Silje som er eneste jente i hopphurven gjorde en strålende innsats i K15 Og Ådne var ikke dårligere i K25 i klassen G12 mix (De som er 12 år og yngre.)
I klassen G11 år som hopper i K25 så er det stor konkurranse både i Hedalen og ellers. Vi hadde hele 5 gutter med i denne klassen. Resultatet til slutt ble : Sondre kom på 4 plass, Halvor på 5, Lars Martin på 9, Sindre på 10 og Erik på 15. Plass. Flott hopping av alle gutta.

I K45 så fikk Tommy en litt uheldig start da en ødelagt sko førte til at han måtte stå over prøveomgangen. Men takket være snille lagkamerater som stilte sko til disposisjon så kunne han gjennomføre rennet og havnet til slutt på en fin 7. Plass. Roy Atle tråkket skikkelig til og vant like godt klasse G13 år.

Til slutt av ”våre” så hoppet Edvart, han havnet på en flott 4. plass i klassen G14 år.
OG sist, men ikke minst. Den største pokalen. Den som blir utdelt til den klubben som har med flest deltakere, den vant HEDALEN IL i år. (Kongsberg IF hadde riktignok like mange deltagere, men Hedalen vant trekningen og fikk reise hjem med pokalen).


Edvart, Lars Martin, Tommy, Sondre, Silje, Roy-Atle, Markus, Halvor, Ådne, Sindre, Simon og Erik.

Resultatlister finner dere her.