Sist oppdatert: 26.01.2010 21:56

Åpen dag på Hedalsheimen treningssenter

TEKST: RUTH-HEIDI GRØNBECK OG NINA GRØV
BILDER: NINA H. GRØV
 

Vi hadde åpen dag på treningsrommet mandag 25. feb. Mange kom innom denne kvelden for å titte litt, prøve treningsapparatene, og noen tegnet også halvårskort. Fysak-koordinator i Sør-Aurdal, Marthe Sollien, var også med denne kvelden. Hun kunne veilede/bistå om det var noen som lurte på noe i forhold til apparatene som er der.
 

 

Treningsrommet fremstår nå i ny drakt. Vi har fått revet de to veggene som var innebygd inne i rommet, slik at det er blitt større plass. Fra før har treningsrommet mange styrkeapparater og spinningssykler. I den senere tiden har vi kjøpt inn en del nye treningsapparater, som ro-apparat , 3 stk store treningsballer, balanseball, 3 stk rockeringer, treningsstrikker, tv, dvd og ei helt ny  tredemølle. I den forbindelse vil vi gjerne få takke Berit Åslie for å søke LHL og Helselaget om midler for oss. Vi mottok kr.10 000,-  fra begge disse lagene, så tusen takk for det. Vi ønsker også og rette en takk til Hedda Hytter, Joker Nordby og Hedalen Taxi for støtten vi også fikk fra dem til denne innvesteringen.

 

 

Om det er flere bedrifter som ønsker å bidra til trimrommet eller for sine ansatte, er det fullt mulig å tegne et halvårskort og deponere på en nøkkel til sin bedrift. Ta kontakt så blir vi enige om en pris ut ifra bedriftens størrelse.

 

 

En forandring vi har gjort i forhold til nøkkelen til treningsrommet, er at den må deponeres på (kr. 50,-,  men det er penger som blir tilbakebetalt når vi får nøkkelen igjen) og hentes hos Ruth-Heidi Grønbeck.

 

Kristian Nordby som går på idrettslinja på Fagernes, har sagt seg villig til å være behjelpelig med treningsprogram om noen ønsker det. Han er i Hedalen mandagskvelder, da han er en av skitrenerne til ungene i bygda. Han kan treffes denne kvelden eller på e-post.

 

Treningsrommet er åpent alle dager fra kl. 09.00 til kl. 21.00.

Pris for et halvår er kr 500,- pr stk eller familie på 2 betaler kr  750,-  og familie på 3 + betaler kr 1000,- .


Vi har for tiden bare en trenings-dvd liggende, men skal prøve å skaffe noen flere. Så derfor ta med en trenings-dvd eller cd og kom i gang med f. eks. aerobic, dans, pilates eller noe annet. Og være i fysisk aktivitet er en god investering for kroppen, både fysisk og psykisk. Og sammen med familie eller venner blir det i tillegg også gøy.

 

Så vi oppfordrer unge, gamle og familier til å tegne et halvårskort å komme i gang med treningen J