Sist oppdatert: 29.06.2010 22:43

Fylkesleir i Vinstra 24.-27. juni

VILDE ILDJARNSTAD
  Torsdag 24. juni møtte 21 spente 4H-ere og 5 voksne på skoleplassen for å reise på leir i Vinstra. Leiren fant sted i Kåja, hvor det var et veldig fint leirområde med en stor messehall. Her spiste vi og hadde  miljøtorg. Vi fikk knall oransje t-skjorter som hadde en veldig fin cowboy-logo.

På t-skjortene stod det ”hop e oss krutt!” Etter at vi hadde fått satt opp alle teltene, var det på med cowboyklærne våre og stille opp til innmarsj. Det var mange kule cowboyer. Da kvelden kom, var det ikke så veldig mange som ville legge seg. De fleste sovna rundt klokka ett, mens andre prata litt lenger.


Neste dag var det action/turdag. Vi måtte opp ganske tidlig for å smøre niste og spise mat. Men den som sov lengst, var ho Ellen som var helt innpakka i soveposen sin.
 
Vi kunne velge selv hva vi ville være med på. På turdagen var det bare Herman og Lars Andreas fra Ildjarnstad 4H som gikk. De hadde også med seg Miriam og Ingrid. Resten av Ildjarnstad 4H var på actiondag med mye moro. Det var ”hoppeslott,” rodeo og mye annet. Etterpå lagde de fleste jentene ”kjepphester” til cowboyfesten. Alle hestene ble veldig fine og morsomme. Denne kvelden ble det veldig fort stille i alle teltene, da var nok alle veldig slitne etter en så lang dag.

Lørdagen var aktivitetsdag. Vi møtte opp i ”amfiet” hvor vi skulle dele oss inn i de forskjellige aktivitetene vi skulle på. De aktivitetene vi i klubben var med på, var fotokurs, makramélaging og ansiktsmaling, geologitur, ridetur, skiskyting og linedance. På kvelden var det cowboyfest!

På scena var det Terje fra Vinstra som spilte for oss. Vi dansa swing og sang med. Rønnaug viste sitt talent i linedance. Hun var helt fantastisk og var den yngste og flinkeste av linedancegruppa. Alle hadde det veldig artig, utenom Kristin, Lina, Miriam og Ellen som måtte reise til Lillehammer på røntgen med Kristin som kanskje hadde brekt tommelen. Ellen fortalte oss at de både sang og dansa på sykehuset. Klokken 04.00 kom de hjem. Kristin hadde gips på armen, men de trodde ikke det var brudd.

Søndag var det volleyballturnering og tautrekking. Men før det måtte alle pakke ferdig sakene sine. I volleyballen hadde vi tre lag og tautrekkinga to lag. Men det ble ikke noe pokal i år, og vi vant heller ikke tautrekkinga, men gøy var det uansett. Til slutt var det premieutdeling, og vi i klubben måtte si noen ord om leiren her i Hedalen til neste år som blir fra 4.-7. august.

Så tok vi 4H-løftet som er:
Vi lover å arbeide mot et mål og bli en ungdom med. Klart hode, varmt hjerte, flinke hender og en god helse.
Vi hadde det veldig artig og det var en fin opplevelse.
Vi medlemmene i klubben vil takke Ellen, Gunn, Miriam og Ingrid for at dere ville være med oss på leir. Det var veldig koselig og ha dere med!
Så en spesiell takk til Inger Olea som er så fantasisk. Hun stiller alltid opp for oss. Hun er alltid like blid og hyggelig. Vi er veldig glade for at du har vært, og alltid kommer til å være vår klubbleder i 4H!