Sist oppdatert: 12.06.2010 19:48

Klart for åpning av ballbingen

TEKST: TONE KJENSRUD
FOTO: TONE KJENSRUD OG ARNE G. PERLESTENBAKKEN
 

Høsten 2008 besluttet HIL å søke om spillemidler til bygging av en ballbinge. Vi tok kontakt med Hedalen skole og med FAU, og vi ble enige om at dette var et prosjekt vi skulle samarbeide om å få til. Allerede i februar 2009 begynte sponsorkroner fra næringslivet i bygda å strømme inn - det var en stor inspirasjon for oss, i tillegg til at vi da ble sikre på at dette skulle vi klare også økonomisk!

 

 

18. mai 2010 startet Øyvind Jordet opp gravemaskina, og grunnarbeidet kunne endelig begynne. Amund Grønhaug har ledet og koordinert de ulike arbeidslagene trygt gjennom hele byggefasen. Vi har hatt rundt 40 mennesker i sving med dugnadsarbeid den siste måneden - en stor takk til alle dere som har stått på langt uti seine nattetimer (og en stor takk til tålmodige naboer! :)

 

Torsdag 10. juni kom montøren fra Scansis og ledet arbeidet med å reise ballbingen. Det var en fantastisk morsom dag - i tillegg til dugnadsgjengen fikk de hjelp av både elever og av andre som stakk innom en tur. 9. klasse vartet opp med middag til arbeidsgjengen - noe de satte stor pris på. Noe av det kjekkeste jeg har gjort som lærer, var å gå runden fra klasse til klasse for å fortelle elevene at i morgen (fredag) kan dere spille i bingen. Stor jubel!   Håper så mange som mulig kan ta turen til åpninga kl. 13 søndag. Bildeserien viser starten og slutten på byggearbeidet.