Sist oppdatert: 26.03.2010 21:03

Busupilen 20 år

TEKST: HENNING PERLESTENBAKKEN
FOTO: HELGE NORDBY
 

Hedalen jeger- og fiskerforening har siden 1991 arrangert pilkekonkurranse på Busuvannet hver skjærtorsdag. Det er i år 20. gangen Busupilken arrangeres
 


 

Været har vært nokså varierende, fra strålende solskinn fra skyfri himmel til regn og sludd med storm i kastene. Til tross for dårlig vær enkelte år har vi hatt bra oppslutning om arrangementet. På det meste har vi hatt 191 deltagere.

 

Busupilken er et familiearrangement hvor selve konkurransen kommer mer i bakgrunnen. Her møtes små og store i håp om å få fisk på kroken, men det er også muligheter for å få premie uten at man har kjent napp – da vi i alle år har valgt å trekke en del premier på startnumrene i tillegg til den ordinære premiering.
 

 

Vi har fire klasseinndelinger, jenter under og over 16 år og gutter under og over 16 år. De tre beste i hver klasse premieres ut fra total vekt på fangsten. I tillegg premieres den som har fått flest antall fisk, samt den som har fått den største fisken.

 

Vi håper på stor deltagelse til årets jubileumspilkekonkurranse og ønsker alle velkommen til en hyggelig dag på Busuvann skjærtorsdag fra kl. 12.00 – 15.00.

 

Påmelding fra kl. 10.00.