Sist oppdatert: 11.11.2010 22:16

Åpen kveld på Hedalen treningssenter

TEKST: ANNY PERLESTENBAKKEN
FOTO: ARNE HEIMESTØL
 

Mandag kveld inntok nesten 20 treningsvillige personer  i alle aldre treningsrommet på Hedalsheimen. Folkehelsekoordinator i Sør-Aurdal kommune Marit Nysæter demonstrerte hvordan treningsapparatene skal brukes.  Noen av apparatene gir muligheter for flere øvelser.  For å få den rette effekten og unngå skader, er det viktig å bruke apparatene riktig.  Marit svarte villig på spørsmål og fikk oss i gang.

 

Selv om det var få menn innom denne kvelden, var det flott at fotografen kom.  Vi regner med at alle frammøtte ble inspirert til å sette i gang eller fortsette å trene og håper bildene inspirerer enda flere til å komme seg opp av sofaen.  Idrettspedagog Nils Bjørn Olsbu har sagt seg villig til bistå med å lage individuelle treningsprogram dersom noen ønsker det. Han er også interessert i å lage treningsgruppe for menn.   

 

Treningsrommet er åpent alle dager kl. 09.00-kl. 21.00.  Nøkkel fås ved å kontakte Ruth-Heidi Grønbeck på tlf. 95132772. For å få nøkkel må det tegnes halvåravgift, som koster kr 250 pr. person for resten av året og kr 50 i depositum for nøkkel. Ordinær halvårsavgift er kr 500 pr. person,  familierabatt kr 750 for 2 personer og kr 1000 for  3 eller flere personer.  Det er også mulig å betale pr. gang kr 50 dersom du kan trene sammen med en som har nøkkel.  Bedrifter/ grupper får rabatt. Trening er bra for kroppen og hvis flere går sammen blir det i tillegg både sosialt og morsomt.  Slå dere sammen og kom i gang!