Sist oppdatert: 09.09.2010 17:41

Takk for en vellykka sommersesong!

RØNNAUG SØRLIE
 

Styret for Bautahaugen vil takke alle bidragsytere som har gjort sommersesongen på Bautahaugen 2010 til en av tidenes beste.

Ca. 1200 betalende gjester har vært innom, fått omvisning, drukket kaffe, fått rømmegraut, kaker og vafler. Det har vært besøk fra hele 6 utenlandske nasjoner, hvorav 13 personer fra USA. I tillegg til betalende gjester, har mange bygdefolk møtt opp, særlig 17. mai og ved kongeparets besøk i juni.

Venneforeningen har hatt et godt planlagt og gjennomført program igjennom hele sesongen. Det har vært teger og never, skinnfell, demonstrasjoner av redskaper, billedvev, husdyr, bunadutstilling, slåttonn og bufardag. Til sammen har 30 personer fra venneforeningen og andre deltatt på disse helgeaktivitetene.

Styret for Bautahaugen er veldig imponerte over innsatsen, og håper at erfaringene kommer godt med i planlegginga av neste sesong. Vi takker hjerteligst for all deltakelse og sender en varm tanke til gaid Ann-Karin Samsing og leder Ingrid Gunderhuset med alle hennes bidragsytere fra Venneforeningen.

En spesiell takk til Halstein Nerbye for etterlengtet vaktmesterarbeid. Allerede etter kort stund så vi resultater etter det arbeidet du nedlegger på Bautahaugen. Lykke til videre!
Med takknemlig hilsen fra eierstyret for Bautahaugen.