Sist oppdatert: 11.04.2011 20:45

Bygger ut Joker-butikken

ARNE HEIMESTØL
  Denne uka fullføres første byggetrinn i utbyggingen av Joker Hedalen. Butikklokalene er utvidet med 80 m2. Etter påske starter byggetrinn 2 som vil gi nye 70 m2. Til sammen investeres det 3,5 millioner kroner.

– Vi har behov for større plass, forteller Tor Ingar Nordby.
– Kundetilstrømmingen gjør også at vi trenger to kasser. Disse kom på plass mandag.

Det er boligarealet i første etasje som nå er omdisponert, og utvidelsen som starter etter påske, vil gi et tilbygg på nordsida av butikken slik at lagerbygningen kommer til å være en del av hele butikken. Også inngangspartiet skal bygges om.

Nytt inventar
Kunder som har vært innom vil ha lagt merke til at nye frysere er på plass. Snart kommer Rikstoto, og en kaffekrok med nye møbler, TV og veranda kan bli en samlingsplass når en handler. Butikken vil også få utvidet åpningstid til 20.00 på fredager.

Vareutvalg og priser
– Vi gjør dette for å få en mer rasjonelt drevet butikk, sier Tor Ingar.
– Hva skjer med prisene? undrer vi? – Disse er helt og fullt bestemt av Joker sentralt. Prisene er de samme i alle Joker-butikker i hele landet, og vareutvalget blir som før.

Parkering
Sør-Aurdal kommune og Statens vegvesen ser nå på mulighetene for å bedre parkeringsforholdene ved for Joker og Bautahaugen. Det skal være et møte om saken i nærmeste framtid. Slik det nå ser ut, vil det bli en parkeringsplass på oppsida av fylkesvegen. – Målet er å få til trygge parkerings- og trafikkforhold, forteller Tor Ingar.