Sist oppdatert: 06.08.2011 21:21

Fjelltur og oppdatering fra 4H-leiren

TEKST: SUNNIVA BERG
FOTO: SUNNIVA BERG OG SIRI BERG STENSRUD
 

Fredag var det tid for fjelltur. Alle deltakerne ble kjørt til Fledda, og derfra gikk de til Bjørke i Vassfaret. Det var en 11 km lang tur. Blant annet var det lagt inn besøk i bjørnehiet. Været holdt akkurat til deltakerne var fremme.
 
Vi har vært ute og intervjuet noen deltakere:

Pål-Anders Skari, 15 år
Tingelstad 4H


– Fjellturen i dag var bra.
Det beste leirminnet jeg har, er Moelven, landsleir i 2010, som var en av de beste leirene jeg har vært med på, og jeg har vært med på åtte fylkes- og landsleir/nordiskleir til sammen.
Har ingen dårlige minner fra leir. Men leiren hittil har ikke vært så bra, det har vært vått og en del regn. Miljøtorget er lite, og det er kjedelig at det ikke er dusjer her.

Beate Fagerlund, 18 år
Ihle 4H


- På fjellturen var det fint vær, og passe langt. En grei tur. Det kunne vært mer sol, ellers var været helt greit.
Mitt beste leirminne er Austrått, landsleir 2008. Hele leiren var bra, det var sol nesten hver dag og herlige folk. Og på toppen av alt, Sie Gubba spilte.
Verste leirminne må være fylkesleir på Toten i 2004. Det regna hele tiden, og det var veldig vått.
Været har mye å si for en bra leir, og herlige folk. Leiren hittil har vært bra, var lang kø i miljøtorget, men vi var heldige med å få satt opp lavvoen før regnet kom.

Anton Hasselquist Evensen, 13 år
Mjøsnøkken 4H


- Fjellturen var sånn passe. Ble kjent med nye folk, men var kjedelig å gå.
Beste leirminne er å spise godteri, mens mitt verste er at det øste ned når vi satt opp lavvoen. Hittil har leiren vært veldig våt, og jeg fikk ikke sove fordi naboene bråka.