Sist oppdatert: 17.12.2011 21:59

Fullt trøkk på Lokalet

TEKST: KJELLAUG KJENSRUD
BILDER: ARNE HEIMESTØL
 

Barnas innsats på premieren av Jungelboken lørdag ettermiddag gjorde et sterkt inntrykk på meg. De fleste av dem hadde flere roller, og de mestret skiftene med glans. Trampeklapp ved slutten av den knapt to timer lange forestillingen viste at mange satte stor pris på det de hadde fått være med på.

– Skuespillerne må ha hatt gode og flinke instruktører, uttalte Torstein Øyhus etter forestillingen. – Både sminkører, sufflører og alle de andre som stod bak framføringen, har gjort en utmerket jobb. Hovedrolleinnehaver Kristin (Mogli) imponerte ved å holde fokus under hele forstillingen. Og så må ikke glemme at det var et meget bra publikum denne kvelden! ;-)

For egen del har jeg tenkt på hva vi pleier å si når vi har vært på en flott forestilling på Lokalet: Går det an å bli bedre nå? Selv om flere av skuespillerne var helt nye, vil jeg si at dette var noe av det beste jeg har sett. Jungelboken hadde stor appell til både barn og voksne – kanskje på forskjellige måter.

Flere av skuespillerne ga rollefigurene ekstra liv ved å bruke egen eller andres dialekt. Caroline framsto i så måte som en innfødt hedøling! Sangen hennes må vi ellers si var unik!

Og teatergruppa uttaler:– Vi vil takke publikum som stiller opp igjen år etter år!

Søndag er det ny forestilling. Det er ledige billetter. Se denne plakaten.