Sist oppdatert: 24.12.2011 05:51

Gavedryss over løypelaget

LINE W. MORK

 

Løypelaget ønsker seg først og fremst snø til jul, snølaget er i tynneste laget for å lage løyper enda, dessverre.  Men som løypelagsleder kan jeg melde om mye gledelig likevel:
 

En glad skiløper, og forøvrig anonym giver, har kontaktet julenissen og sørget for at løypelaget har fått en flunkende ny snø-scooter til jul!  Ikke en hvilken som helst scooter heller, men akkurat en slik scooter vi aller helst vil ha til å kjøre løyper med. Scooteren ble funnet pent parkert foran løypegarasjen lille julaften, og løypelaget kan ikke annet enn å takke!
 


 

Foruten løypekjøring, øker vi med dette også vår beredskap. Den eldste scooteren vil i stor grad bli stående i garasjen, og vil derfor være tilgjengelig om det er behov for assistanse til dem som er ute og kjører. 

Dette er derfor en svært kjærkommen julegave til både løypekjørere, de som sitter hjemme og for de ansvarelig i løypelaget. Igjen: Tusen takk!

 

Penger og sponsorer også

Også fra annet hold har det kommet gledelig nytt før jul: Vi får fått innvilget støtte på 40.000 kroner fra Gjensidigestiftelsen! 

Pengene er øremerket rydding av løypene våre, så nå gjelder det at pengene får bein å gå på. Behovet for dugnad ute i trassene er stort. 

Også på sponsorsiden er forholdene gode ved sesongstart. Flere av kontraktene er forlenget for en ny periode.