Sist oppdatert: 14.01.2011 18:10

Mangfoldig tilbud fra helselaget

SIGRID HAUGEN
 

I tillegg til trim, trettendagsbasar, turer og middager for de eldste, sørger Hedalen Helselag også for dataopplæring til seniorene. Og seniorer defineres i denne sammenhengen vidt, det er ingen nedre aldersgrense.
 

Etter å ha kjørt et 20 timers kurs våren 2010, fortsetter vi nå med DATAKAFE på Fjellsyn hver torsdag kl. 12–15. På møterommet er det nå bredbånd og trådløst nettverk, og helselaget har kjøpt inn 2 bærbare PCer som kan brukes av de som ikke har med egen PC.

 


Ivrige etter å lære noe nytt

 

Vi koser oss med kaffe og hjertegode vafler, og hygger oss sammen og lærer av hverandre. I dag var vi innom oppretting av e-postkonto, redigering av Facebook-profil, lagring av favoritt-nettsider og flere andre temaer. Datakafeen er uformell og sosial. Stikk innom du også!

 


Sosialt rundt kaffe og hjertegode vafler
 

Helselaget kan ellers melde at det nå er innkjøpt oppvaskmaskin til møterommet. Laget gamle service er dermed kommet til heder og verdighet igjen, og det er over og ut med dyre pappkrus.

Er du forresten medlem i Hedalen Helselag? Får du ikke innbetalingskrav fra Nasjonalforeningen en av de første dagene, bør du ta kontakt med et av styremedlemmene.
 

Se denne siden.

Kontingenten er for enkeltmedlem gått opp fra 250 til 300 kr., for familie ned fra 500 til 450.