Sist oppdatert: 24.01.2011 06:47

Tilstrekkelig annonsering?

Rektor Odd Rune Stalheim har sagt opp sin stilling ved Hedalen barne- og ungdomsskole. Det er en dyktig og respektert skoleleder som snart slutter. Han søkte jobben etter at en venn snappet opp radioomtale av denne annonsen på Hedalen.no.

Skolen vår trenger ny rektor. I årene som kommer, vil det, på grunn av at flere lærere går av med pensjon, være behov for nytilsettinger. Hedalen barne- og ungdomsskole har markert seg positivt med gode resultater på flere nasjonale prøver og eksamener. God skoleledelse og dyktige lærere bidrar selvsagt til dette.

Spørsmålet er om denne annonsen er tilstrekkelig til å skaffe kvalifiserte søkere til ledig rektorstilling. Vi tror kommunen kan gjøre mer, men det kan alle venner av Hedalen barne- og ungdomsskole også. Ta gjerne kontakt med potensielle søkere, og tips kommunen om boliger som kan være ledige!

Det er ikke vanskelig å finne argumenter for hvorfor flere bør søke på ledig rektorstilling - og seinere på ledige lærerstillinger. Bygda vår har mye å by på, og innbyggerne viste gjennom denne undersøkelsen at framtidstroen er sterkere her enn i flere andre steder i Valdres.