Sist oppdatert: 03.05.2011 07:17

Fair play-prisen til Hedalen-Begnadalen

LEIKNY VIBEKE HARTVIGSEN
 

Under Dnb Nor Cupens premieutdeling for knøtte-spillere ble også Fair Play prisen delt ut. Dette er en pris som deles ut hvert år til det laget eller den  klubben som særlig utmerker seg under cupen. I år gikk ikke denne prisen til et bestemt lag, men til to klubber.

Begnadalen – Hedalen fikk prisen for det samarbeidet som disse to klubbene har utvist i en årrekke, og også for den fine kommunikasjonen mellom trenere/lagledere og spillere på alle lag i disse klubbene viser både på og utenfor banen.

 

Hedalen-Begnadalen fikk også prisen fordi man har klart å samarbeide og på den måten har klart å få til lag i mange aldersgrupper. Det ble også poengtert at når spillere ønsker større utfordringer og videre utvikling innen fotball, så har mange spillere begynt å spille for andre klubber i Valdres-regionen, noe både Fagernes og Valdres FK har nytt godt av.

 

Her har også foreldre vært aktive støttespillere, både i form av sjåfører til/fra treninger og kamp, samt i flere administrative verv.
Så folkens, dette var en pris til alle spillere, foreldre og ledere i både Begnadalen og Hedalen. GRATULERER!

 


Torjus, Hanne og Stine her i rollen som trenere for knøttelagene til Hedalen-Begnadalen mottok prisen på vegne av klubbene.