Sist oppdatert: 03.05.2011 20:46

Begnadalen-Bagn-Hedalen Jenter-16 – DnbNor cup

TEKST: JAN-ARILD HEGDAL
BILDER: ANNE DYVE
 

Jenter-16 laget til Begnadalen-Bagn-Hedalen fikk 3. plass i årets Dnb-nor cup etter å ha lagd målfest i bronsefinalen med 6-0 over Øystre-Slidre/Rogne 2. Kampen var i realiteten avgjort etter tre minutter på stillingen 3-0. Alle utespillerne scoret mål i denne kampen, Mona (2), Hanne, Stine, Marie og Øyfrid.
 

Tidligere på kvelden ble det tap mot Aurdal/Leira med 1-3 i semifinalen. Aurdal/Leira ble vinner av turneringen i denne klassen som de har blitt det de siste årene. Målscorer i den kampen var Hanne.
 

Tidligere i uken deltok Jenter-16 laget med to lag i puljespillet. Laget som til slutt kom til bronsefinalen møtte først Øystre Slidre/Rogne 1 som ble slått 6-0 etter en kamp med mye flott angrepspill. Målscorere i denne kampen var Mona (4), Hanne og Stine. I neste kamp møtte laget Øystre Slidre/Rogne 3. Denne kampen ble de ”sløste sjansers” kamp, mange nesten sjanser som ikke resulterte i mål. Øystre Slidre/Rogne hadde en reell målsjanse, et flott langskudd fra midtbanen som gikk inn, jentene tapte denne kampen 0-1. Siste kamp i gruppespillet var mot Slidre Røn, hvor jentene hadde full kontroll på kampen og vant 3-0 etter mål av Øyfrid (2), Mona.
 

I den andre Jenter-16 pulja spilte Begnadalen-Bagn-Hedalen 2. Dette laget møtte Øystre Slidre/Rogne 2 og Aurdal Leira i puljespillet. Laget gjorde en god innsats mot gode motstandere, spesielt i kampen mot Aurdal Leira som gikk ubeseiret gjennom turneringen gjorde laget en god innsats. Men det ble dessverre tap i begge kampene og ikke avansement i turneringen.

Nå ser Jenter-16 laget frem til seriestart, som er bortekamp mot Gjøvik Lyn mandag den 9.mai.