Sist oppdatert: 21.03.2011 19:33

Hedalen musikkorps søker nye medlemmer

ARILD BJØRNSTAD
 

Nå har DU mulighet til å bli med i korpset! Vi starter med nybegynnere til høsten.

 

Det virker som om folk i bygda setter pris på korpset. Vi er på mange måter et musikalsk sentrum og tyngdepunkt i bygda vår. Nå er vi 27 medlemmer fra nybegynnere til nær profesjonelt nivå og med Herman og Bjørnar som utdanner seg innen musikk. Vi er et generasjonskorps som er med på å rive ned sprangene mellom aldersgrupper. Musikk er et verdensspråk og har du begynt med denne hobbyen har du muligheter til å være med å spille over hele verden! Komme inn i nye miljøer å delta på tvers av politikk/ religion o.a.

 

Du har sikkert sett oss på dager som 1. og 17. mai, i kirken før jul, på showkonserter eller på 13. dags basarer. Vi spiller og har det gøy og er avhengig av alle. Vi har ingen reservebenk. Vi prøver å kombinere sang, band, ministorband og korps. Det meste av musikken er det ”fart i ” og er publikumsvennlig.

 

Når du blir med vil du lære noter og å spille på et instrument. Med andre ord mestring! Når du er klar for det blir du med i korpset og lærer å lytte, innordne deg og å tolke musikk i et nærmest sosial demokratisk ideal.

 

Jeg tror vi ikke hadde klart oss i hverdagen uten musikk. Når du selv er med å spille vil den musikalske gleden øke veldig.

 

I dag øver vi på søndager kl. 17. Vi skal se på om det går an å bruke en ukedag iblant. Vi tenker at dere kan øve en time før hovedkorpset og vi starter ganske fort med å spille. Det viser seg ofte at de som har interesserte foreldre har en fordel. Som foreldre behøver du ikke være redd for store kostnader eller mye dugnad. Dette er beskjedent. Dersom du som foreldre har lyst til å begynne- så lager vi opplegg for det.

 

 Håper på mange nye musikanter og vil gjerne ha beskjed før påskeferien, enten på mail eller pr. telefon. Dersom du/dere lurer på noe- så snakk med noen som er med i korpset eller kontakt meg. Dersom du ønsker kan du gjerne ta med deg foreldre å komme på en øvelse å se på hva vi driver med. Dersom du melder deg på skal vi holde av plass til deg ganske nær korpset på GREASE, som vi setter opp sammen med ungdomslaget i påsken.