Sist oppdatert: 02.10.2011 05:20

Sør-Aurdal J-16 seriemestere

ELLING OLAV WEIMODET
 

Sør-Aurdal J-16 eller Begnadalen/Bagn/Hedalen J-16 sikret seg torsdag kveld avdelingsmesterskapet i 2. divisjon avd. 02 for J-16.
 

 

Vi ledet serien med 3 poeng foran siste kamp mot serietoer Øystre Slidre/Rogne. I en tett og  jevnspilt seriefinale borte mot Øystre Slidre/Rogne ble sluttresultatet 1 – 1. Øystre Slidre/Rogne tok tidlig føringen i kampen på en noe heldig scoring etter corner. De hadde nok det meste av banespillet i første omgang, men sjansemessig var jentene fra Sør-Aurdal fullt på høyde.

 

Etter en ”pep-talk” fra trenerne i pausen ble det gjort noen grep, og vi tok over initiativet i kampen. Bare en meget god keeper hos motstanderne hindret oss lenge i å utligne. Til slutt fikk Hanne Brustad hull på byllen med ett kanonskudd helt oppe i krysset bak Øystre Slidre / Rogne sin keeper. Etter dette måtte Øystre Slidre/ Rogne ha to scoringer for å gå forbi oss i sammendraget, og vi kontrollerte resten av kampen. Alt i alt en kjempeprestasjon av jentene våre. Vi har gått ubeseiret gjennom høstsesongen, etter seks seire og en uavgjort.

 

Jenter 16- serien i Indre Østland fotballkrets har i høstsesongen bestått av en eliteserie, der 4 lag fra Oppland og 4 lag fra Hedmark har deltatt. Deretter har de 4 avdelinger i 2. divisjon. Her er det 2 avdelinger fra Oppland og 2 fra Hedmark. Ut i fra at vi vant den eneste rene 11- er avdelingen fra Oppland og har tatt flest poeng av samtlige Opplandslag på høsten i 2. divisjon, tør jeg påstå at vi endte opp som det 5. beste J-16 laget i Oppland. All honnør til jentene for denne prestasjonen.

 

Vi har i høstsesongen benyttet 20 spillere fra våre 3 klubber. Da har vi gradvis tatt opp noen av J-14 spillere, slik at de skal kunne kjenne på nivået. Dette har de klart på en fantastisk måte, og en av dem (Olaug Myrvang Bakke) spillte nesten hele seriefinalen mot Øystre Slidre / Rogne.

 

Følgende spillere kan nå titulere seg som seriemestere:

 

Tonje Viken Brenden

Marie Veimodet

Jenny Marie Myhra                                   Alle Begnadalen I.L

Inger Garthus Asheim

Thora Adde Hansebakken

 

Kathrine Haugrud

Hanne Brustad

Astrid Marie Løvbrand Rustøe                 Alle Bagn I.L

Malin Haugen

Øyfrid Sørumshaugen

Marianne Øyhus

Sigrid Marie Listerud

 

Hanne Bjørgan

Stine Fekjær Skogly

Mona Ildiko Hegdal

Caroline Brenden

Vilde Strandbråten Ildjarnstad                 Alle Hedalen I.L

Olaug Myrvang Bakke

Maja Alfredsen

Hege Fekjær

 

I tillegg var Thea Nybråten og Ragnhild K. Bekken Fossen vært med oss på vårsesongen. Renate Kjensrud og Ingunn Fossholt har bistått oss i henholdsvis DnB NOR Cup og Gothia Cup.

 

Trenere i årets sesong har vært: Roger Kjensrud, Jan-Arild Hegdal, Aslak Brustad og Elling O. Weimodet

 

Resultater fra høstsesongen:

 

Vardal  - Begnadalen/Bagn/Hedalen    3 – 6

Moelven/Åsmarka – Begnadalen/Bagn/Hedalen   1 – 4

Begnadalen/Bagn/Hedalen – Nes/Ringsaker    5 – 3

Begnadalen/Bagn/Hedalen – Lena 2     3 – 1

Begnadalen/Bagn/Hedalen – Hadeland KFK 2      3 – 2

Begnadalen/Bagn/Hedalen – Vind     3 – 0

Øystre Slidre/Rogne – Begnadalen/Bagn/Hedalen  1 - 1