Sist oppdatert: 17.09.2011 20:15

Målet nærmer seg!

ARNE HEIMESTØL, LEDER I HEDALEN SKOLES VENNER
 

Betydelig innsats de siste ukene betyr at årets største HSV-dugnad nærmer seg målet - å ha ha malt  hele skolen utvendig + å ha utført et godt stykke snekkerarbeid. Dette gjør at venneforeningen har invitert formannskapet til ny befaring. Vi er svært stolte over det vi har fått til; vil vise det fram og presentere planene vi har for opprusting av skolekjøkkenet i 2012.

 

Været har vært mot normalt i sommer og i høst. Dager med oppholdsvær vil Knut Digene på vår lokale værstasjon sikkert fort kunne telle opp.

Frode Ildjarnstad og Ingunn Kana har gjort en kjempejobb, både med selv å stille på dugnader, og å være prosjektledere for måledugnaden i år.

Nå er stort sett det vi vil kalle som pirkarbeid som gjenstår; å male vinduer. Hele nederste vindusrekka på nedsida av skolen er malt ett strøk. Andre strøk gjenstår. Her har vi arbeidsfolk som står klare til å ta fatt etter at rødmalinga er fullført.

Den øverste vindusrekka skal vi begynne på nå. Her trenger vi folk som kan kjøre lift og som kan male både på dagtid og kveldstid kommende uke. Det er plass til to personer om gangen i liften vi har fått låne av Dag Nordby. Har du anledning til å være med ei økt her, setter vi stor pris på det. Kontakt med Frode Ildjarnstad Eriksen på mobil 901 95 400.