Sist oppdatert: 27.09.2011 06:17

811+560=1371

TEKST: ARNE HEIMESTØL, LEDER I HSV
BILDER: MARTE GØRIL MYRVANG ILDJARNSTAD OG VEGARDFOTO

Dugnadsarbeidet Hedalen Skoles Venner står for på skolen, har gått raskt framover den siste tiden. Viljen til å bidra, er svært god. Stadig nye medarbeidere ofrer ei økt eller flere. På vel et år har HSV gitt kommunen 1371 dugnadstimer.

I fjor høst jobbet vi 811 timer. Til nå i år er vi oppe i vel 560 timer. Maledugnaden går mot slutten, og i løpet av denne uka regner vi med at det meste skal være gjort. Da anbefaler vi alle som har interesse av det, å ta en tur rundt vår nyoppussede skole.

Skulle du ha lyst til å være med på dugnadsinnspurten, kan du møte opp tirsdag eller onsdag mellom 16.00 og 19.00.

25. oktober kommer det nye formannskapet på besøk. Vi vil vise fram det vi har fått til og legge fram planer for renovering av skolekjøkkenet.

Én utfordring må løses: Det lekker fortsatt flere steder gjennom den flate delen av taket på skolen. Denne uka skal kommunen gjennomføre en vanntest. Vi håper at feilene finnes slik at de kan utbedres før vinteren kommer.


Hytta i barnehagen er jekka opp. Den har også fått nye vindskier, og flere ytterkledningsbord er skiftet. Denne uka får hytta flere strøk med maling.