Sist oppdatert: 18.04.2012 06:36

DNB cup

BILDER: RUNE STENSLETTE
  Nylig var det DNB cup, og vi har bedt Leikny og Miriam om å gi hver sin rapport om det de fikk med seg av turneringen.

Leikny forteller
Tirsdag stilte Hedalen med et guttelag i 16-årsklassen. I denne klassen var det bare Hedalen og Valdres fk som hadde med lag, de stilte til gjengjeld med fem. Selv om Hedalen startet utrolig bra med scoring etter ti sekunder, og en hederlig innsats, ble det fem strake tap. 

Onsdag stilte Hedalen med lag i klasse G14, og jeg tror også at Hedalen hadde et lag i J14 klassen (er litt usikker på om dette var samarbeid med Begnadalen eller ikke). Torsdag og fredag var det lag fra 12 års klassen som var i aksjon.

Lørdag var det minijentene og miniguttene som deltok. Hedalen og Begnadalen har i disse klassene samarbeidslag og stilte med to G10 lag og et J10 lag. Til sammen spilte disse lagene ni kamper. Her ble det åtte seire og én uavgjort. Søndag hadde Hedalen-Begnadalen med et knøttelag.

Forøvrig deltok Tommy på denne turneringen både som spiller (G16), som trener for G10 laget, og på lørdag og søndag var han dommer. Så han hadde en travel turnering.

Miriam sin rapport
Jenter 14 spilte onsdag 11. april kamper på cupen. Laget besto av Thea, Gunhild, Julia, Olaug , Mina Sofie, Kjersti, Nora og innleidd keeper Tuva fra Jenter 12.

Jentene hadde fram til onsdag et snaut felles treningsgrunnlag både med hverandre og dessuten  ny trener for kvelden, Anne Ingunn Grønhaug. Dette var vanskelig å se da spillet startet, første kamp mot Aurdal /Leira endte 1-1.

Kamp nummer 2 var jevn, men det ble 2-0 tap mot Øystre/Slidre 3. Siste kamp gikk mot Bagn/Begnadalen/Hedalen 1 som er et Sør-Aurdals lag, to av jentene som spilte for rent hedalslag denne kvelden – spiller også på samarbeidslaget.

Hedalen møtte derfor seg selv, noe som fikk speakeren i Valdreshallen til å streve med hvilke lag som scoret. Kampen mot samarbeidslaget endte med 3 -1 tap etter flott innsats.  Bagn/Begnadalen/Hedalen 1 gikk til sluttspill og finale, hvor de tapte etter ekstraomganger.  Nå gleder spillere og trenere seg til sesongstart i mai.