Sist oppdatert: 26.04.2012 05:15

Spennende konsert i Begnadalen

ARNE HEIMESTØL
  Lørdag 5. mai kl. 18.00 anbefaler vi musikkinteresserte å møte opp i Begnadalen kirke. Da kan dere blant annet få møte B-karad'n fra i Hallingdal.

I tillegg vil dere få høre Jens Nygård, Stein Nygård, Johan Sundberg, Tor Ingar Sukke og Audun Flaen i ulike musikalske innslag, og Solveig Gran bidrar med opplesing.

  • Se konsertplakaten her.
  • Her finner du nettsida til koret.

B-karad'n er et mannskor som legger stor vekt på humor og det sosiale rundt et mannsmiljø. Koret stammer opprinnelig fra Ål, men etter hvert har to fåreben fra Geilo kommet til flokken.


De fleste sangene er firstemte, og repertoaret spenner over mange musikkstiler. Høydepunktet er selvfølgelig en egen versjon av ”Bæ, bæ lille lam”, som B-karad'n synger med stor innlevelse.

 


Koret liker å ha et spesielt program til en hver anledning. Det kan være sjømanns-shantier, viser, musikaler, negro spirituals, salmer og tradisjonelle norske sanger. Koret synger både med og uten akkompagnement.

 

– Mannskoret har opptrådt i både i inn- og utland, og av høydepunkter kan vi nevne Grieghallen i Bergen, turne i Sør-Norge med ”Freedom Quartet”, EU-parlamentet i Belgia og Frokost-tv på TV2 forteller pr-ansvarlig Øystein Kilde.
 

B-karad'n har også satt opp tre egenproduserte revyer. De siste åra har bedehusturneer og påskekonserter vært sentrale arenaer for det livlige mannskoret.
 

– Denne gangen er det altså bedehusprogrammet som skal framføres, og B-karad'n gleder seg stort til å komme til Begnadalen, sier Kilde.

NB! En utflytta hedøl er med i koret. Han synger også i Gubbus kantorum.