Sist oppdatert: 14.02.2012 07:11

Sterke hopprestasjoner

AMUND GRØNHAUG
 

Edvard og Halvor var i Knyken i Orkdal kommune helga 21. og 22. januar. Anlegget i Knyken er helt nybygd og fremstår som et komplett rekrutteringsanlegg.

 

Det består av fem hoppbakker for sommer og vinterhopping, skiskytter og langrennstadion, slalåmbakke og 4,5 km med rulleskitrasse. Halvor hoppet i RCD begge dagene. Han ble nr. 7 lørdag med hopp på 2x44 meter og nr. 9 søndag med lengdene 39.5 og 41. Han deltok også i RC3 kombinert og ble nr. 4 lørdag og 5 søndag. Halvor var ikke helt fornøyd med hoppinga si, men resultatmessig ble det ganske bra. På grunn av en skade blir det en stund til Halvor kan hoppe igjen.

 

Flere pallplasseringer av Edvard
Edvard hoppet i RCB klassen. Lørdag ble det ikke noe renn på grunn av sterk vind og ujevne forhold. Det ble gjennomført to renn søndag med to tellende hopp i første renn. I det andre rennet ble det én omgang.

 

Edvard ble nr. 3 i begge rennene etter hopp på 67 og 73,5 meter i renn 1. I renn 2 ble det 71 meter. Han var 0,2 poeng bak andreplassen og 3,1 bak første. M+ til Edvard!

Edvard er i støtet, og i forrige helgs RCB renn i Veggli/Rollag vant han en klar seier lørdag. Han hoppet 61 og 59 meter. Søndag ble han nr. 3 etter  hopp på 57 og 58 meter. Med disse resultatene kan antagelig Edvard hoppe RCA i Raufoss kommende helg.