Sist oppdatert: 18.07.2012 17:49

Hedalshoppere i Sverige og olympiabakken på Lillehammer

NILS IVAR GRØV
 

En liten sommerhilsen fra Hedalshoppere som har vært på drømmeferie i Sverige.  Gjengen med hedøler her borte har minket betydelig det siste året, men vi håper på flere neste år! Totalt har antall deltagere på denne samlingen økt år for år og er nå oppe i 200 personer!

 

Tobias Haugelien, Knut Ola og Lars Martin Grøv var hele uke 26 på storsamling for skihoppere i Sverige. I år som før stilte både dame- og herrelandslaget sine hoppere og trenere opp sammen med de unge lovende. Mange fikk uforglemmelige møter her med sine helter.

Fra felles turer i stolheisen til kyndig veiledning i hoppteknikk – alt like spennende med rette person.

 

I år var til og med landslaget lengdedommere i hoppbakken! – Stor ros til disse utøverne for aktiv deltagelse blant de unge. Knut Ola deltok i 20-metersbakken og hoppet renn der med 18, 5 meter som beste lengde. Tobias og Lars Martin hoppet i 55-meteren sammen med Eirik Fystro fra Leira. Mange gode og luftige svev, men ingen av de hadde kjempeklaff i rennet.

 

Treningsleiren gav blod på tann, og helgen etter var Tobias og Lars Martin som trener med Flying Team Vikersund på samling i Gjerpenkollen, og hoppet seg til nye personlige rekorder.
 

Målet som lenge har vært å få hoppe i Lillehammer sin HS 100 metersbakke K-90, blinket foran dem…..

 

Lørdag 14. juli entret Tobias bakken og perset med 82 meter, mens Lars Martin måtte vente en dag på grunn av en håpløs pappa som ikke hadde anledning på lørdag. Han mestret også bakken godt og landet stødt på 87 meter i sitt lengste hopp.

Stolte hoppere og medhjelpere har nådd nye mål og håper flere blir med etter hvert!

 


 


Hoppere i K-10 og K-20

 


Knut Ola i dialog med Tom Hilde

 


Knut Ola og Bardal

 


Luftige svev

 


Spent hopper

 


Supportere

 


Tobias og Lars Martin