Sist oppdatert: 06.07.2012 20:29

Midt i blinken!

MARIT AASLIE BRENDEN

Marius Omsrud, Iver og Anders Skinningsrud har i løpet av sesongen 2012 sanket en imponerende mengde premier i jaktfeltskyting. Alle guttene skyter for Hedalen jeger-og fiskerforening, og er med dette svært gode ambassadører for laget.

Alle tre har deltatt i både Buskerud/Oppland jaktfeltkarusell (BOJ) og Hadelandscup, mens Anders og Marius også deltok i NM i Ytre Enebakk.

Iver er yngstemann og skyter i yngre aspirant. Han har skutt fullt hus flere ganger, og blitt vinner både på Sokna og i Nesbyen. De øvrige resultatene vitner om en stabil og stødig skytter. Det understrekes av plasseringene sammenlagt. Etter fem stevner i BOJ-karusellen var Iver nr. 2, bare 4 poeng bak vinneren! I Hadelandscup tok han 3. plass totalt.

Anders og Marius må betegnes som mer enn alminnelig interessert i jaktfeltskyting. De skyter stort sett to konkurranser per stevne, både som eldre aspirant med finkaliber og yngre junior med grovkaliber.

Anders fikk tre førsteplasser i eldre aspirant i Hadelandscup, og han ble med dette sammenlagtvinner. Samtidig gjorde han en sterk innsats i klassen for yngre junior.

Marius kunne smykke seg med fire førsteplasser i BOJ-karusellen og ble med dette klar vinner totalt i eldre aspirant. På Petatstevnet ble Marius vinner både i klassen eldre aspirant og i klassen for yngre junior! Slikt blir det premier av! Anders kapret 3.plassen i BOJ-karusellen sammenlagt.

Med slike talent sier det seg at man må måle krefter på nasjonalt plan også. Marius og Anders klarte seg meget godt, og ble hhv nr. 11 og 17 av totalt 46 deltakere i klassen.

Hedalen JFF gratulerer alle guttene med en flott innsats gjennom hele sesongen!