Sist oppdatert: 08.07.2012 19:42

Gøy på "lænne"!

HEGE BJONE FEKJÆR
  Torsdag 28. juni møtte 37 spente 4H-ere og 6 voksne på skolen, klare til å dra på leir på Toten. I år var leiren på Thune skole på Eina. Vi fikk fine, rosa t-skjorter. Temaet for leiren var "bonde".


Vi har litt tid til å slappe av på leir...

Fredag var vi klare for turdag. Vi gikk til Totens høyeste topp, Lauvhøgda som var 722 m.o.h. "Vi bor jo nesten så høyt", var det noen fra Ildjarnstad som sa.

På lørdag var det aktivitetsdag. Det var mange forskjellige aktiviteter å velge mellom. Her kommer noen bilder:


Ådne og Mikkel var med på terrengsykling. Her får de litt hjelp fra Halvor til å ordne syklene.Thea, Silje og Loes var på Vitensenteret på Gjøvik, glassblåsing og klatring.
De koste seg.


Silje blåser glass.


Thea på tur opp i klatreveggen.


Alexander på airsoft. Det var kjempegøy!


På kvelden var det konsert med Murphy's Law fra Toten.
De har vært med i MGP junior.


På søndag var det som vanlig tautrekking og volleyballturnering. Vi hadde fire aspirant/junior lag og et seniorlag med i volleyballturneringen. To av aspirant/junior laget kom langt. De fikk 2. og 3. plass! Seniorlaget kom på 1. plass! Tautrekkinga gikk ikke like bra.


De andre ble litt for sterke...


Tuva fikk ballen over nettet!


Vi vant!


Dette var Magnus sitt første år i 4H, og han var kjempeflink til å serve.

 

Vi vant en dialektkonkurranse. Og premien var en ku. Her er alle 4H-erne som var med på leir. Vi var den største klubben på leiren! Og håper vi blir flere neste år :)

Tusen takk til Grete, Kjersti, Torill, Hildegunn og Monica som var med som ledere. Og en ekstra takk til klubbrådgiver Inger Olea, som alltid er med oss på leir!