Sist oppdatert: 27.03.2012 06:47

Hedalen Røde Kors Hjelpekorps

HEDALEN RØDE KORS
 

Det nærmer seg påske, og HRKH forbereder seg med å legge til rette for  vaktmannskaper på Villa Plaster og bakvakter i bygda. Slik det ser ut foreløpig, blir det trolig lite snø i fjellet også denne påska.

 

Vi sender i år ikke ut medlemsbrev til våre medlemmer, men oppfordrer nye og gamle medlemmer til å ta kontakt med Håvard Sukke på tlf. 907 944 33 dersom dere er interessert i å delta som vakt i påska. Ungdom kan delta fra det året de fyller 16 år, og nye medlemmer i alle aldre ønskes velkommen.

 

Aktiviteten i HRKH har vært liten de siste årene, men laget har mange medlemmer som kan delta på aksjoner ved behov. Vi har tilgjengelig utstyr til redningsaksjoner for snø og vann, og har for ikke lenge siden gjort muntlig avtale med Sør- Aurdal kommune om at brannbilen som er stasjonert i Hedalen kan brukes ved eventuelle aksjoner.

 

HRKH har vedtatt å gå til innkjøp av en hjertestarter i samarbeid med en anonym giver. Denne hjertestarteren skal plasseres i brannbilen i Hedalen. Det vil bli arrangert kurs i bruk av hjertestarter i samarbeid med andre lag og foreninger på et senere tidspunkt. Vi sender ut informasjonsbrev til hytteeiere i området hvert år, og får mange bidrag og gaver som kommer godt med til innkjøp av beredskapsutstyr og annet materiell. Takk for all god støtte!

 

Årsmøte i HRKH ble avholdt 18.03.12, og det nye styret består av:

 

  Korpsleder: Frode Eriksen Ildjanstad  
  Operativ leder: Håvard Sukke  
 

Administrativ leder:

Mona Landsend Strandbråten  
  Kasserer: Vivian Bakke  
  Sekretær: Berit Perlestenbakken  
  Styremedlemmer: Gjermund Eikenes  
    Petter Grønbeck  
  Varamedlem: Aleksander Hegdal  

                    

Ønsker du utfyllende informasjon om HRKH, så ta gjerne kontakt med en av oss i styret.

 

Telefonnummer til vakttelefon i påska er: 95 82 62 82.

Vi ønsker alle ei riktig god påske!

 

Med vennlig hilsen styret i Hedalen Røde Kors Hjelpekorps.