Sist oppdatert: 09.11.2012 23:49

Sagn og soge
Historiekveld fredag 16.11.

SIGRID HAUGEN
  Sør-Aurdal historielag kan nå presentere Sagn og Soge i Søndre Ourdahl 2012. Heftet kom ut første gang i 1982, og har siden vært utgitt annethvert år.

På disse åra er mye lokalhistorie fra alle deler av kommunen blitt samla. Mange har bidratt, med små og store artikler, sanger og viser, tegninger og bilder. Til 2010-årgangen ble det laget et felles emneregister for alle tidligere hefter, noe som gjør det lettere å finne fram.

Årets Sagn og Soge inneholder, i likhet med forgjengerne,  nær hundre sider med allsidig stoff. Se innholdsfortegnelsen. I en lengre artikkel tar Anette Hougsrud for seg telehistoria i Sør-Aurdal, bygd for bygd. Ei utrolig utvikling!

Sagn og Soge 2012 blir presentert på en bokkveld Sør-Aurdal historielag arrangerer på Hedalen skole fredag 16. november kl. 19.00.

Historielaget selger fortsatt Sagn og Soge til en rimelig pris, og det blir også mulig å kjøpe eldre årganger til tilbudspris. Bør finnes komplett i alle heimer i Sør-Aurdal! Og hos hyttefolket og alle som er interessert i Sør-Aurdals historie!